Tällä hetkellä pentuja ei valitettavasti ole suunnitelmissa....

No puppies planned at this moment......

Xanaghan'sin-pennut kasvavat kotioloissa normaalin arjen keskellä ja ne luovutetaan aikaisintaan 8-viikkosina perheenjäseniksi mukaviin, yhteistyökykyisiin koteihin. Myymme pennut ensisijaisesti perheenjäseniksi ja kotikoiriksi joten on täysin sitten uudesta omistajasta kiinni, kuinka paljon omistaja on valmis pentunsa kanssa harrastamaan. Emme myy täydellistä harrastuskoiraa mutta pyrimme aina kasvattamaan luonteeltaan tasapainoisia ja monipuolisia koiria joiden kanssa on mutkatonta elää, ja jotka ominaisuuksiltaan sopivat myös näyttelykehiin, juoksuradoille sekä moneen muuhunkin menoon.

 

Meillä mikään ei mene luonteen tai terveyden edelle joten harkitsemme ja suunnittelemme ja tutkimme tulevia yhdistelmiä pitkään ja hartaasti. Tunnemme linjamme ja tiedämme mitä haemme tuleviin pentueisiin. Mikään koira ei ole täydellinen mutta olemme tyytyväisiä kaikkiin kasvatteihimme

olivat ne Multi tai ihan vain sohva champpiooneja!

Toivomme kuulevamme kasvateistamme myös jatkossa,

ja yritämme olla parhaamme mukaan apuna ja tukena koko kasvatin elämän ajan ja myöhemminkin.

Jos olet kiinnostunut kasvateistamme tai haluat kuulla lisää rodusta, niin ota ihmessä meihin yhteyttä! Meidät tavoittaa puhelinnumerosta 044 5929256/ UNA (arkisin mieluiten klo 16 jälkeen) ja kiireettömissä asioissa parhaiten sähköpostitse tai Facebookin kautta.

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now